Trochę inny lifting O1 99/00 ;) - co myślicie?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Maru 123
    RS
    • 2008
    • 4660

BOODZISZ, no nie wiem możliwe ale lakier napewno Ci dorobią więc don't worry :wink:
    1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

• BOODZISZ
      Ambiente
      S_OCP Member
      • 2007
      • 235

a jezeli chodzi o malowanie tych listew i klamek to raczej nie bawilbym sie z tym sam, tylko zeby ktos jakas firma sie tym zajeła. Znasz moze gdzie w Radomiu lub okolice takie zaklady, pewnie tylko Wa-wa ale tez moze byc.

Komentarz

• Misiekoctavia
        Elegance
        • 2005
        • 891

BOODZISZ, lampy i listewki zalozysz sobie sam. To zaden problem. Problemem jest dostac takie listewki na rynku czesci. W serwisie niema problemu, ale polakierowac bedziesz musial sam. Niewiem czy kolory sie roznia. Przed liftem byl chyba tylko jeden srebrny. Przynajmniej patrzac w twoj avatar kolor wyglada na taki sam jak moj, a ja mam normalny srebrny metalic. Jak kupisz srebrne uzywane to na tych dwoch malych elementach raczej roznicy wielkiej widac niebedzie.
        Jedne z kolegow poprostu przycial listewki przedliftowe do poliftowych lamp. To tez jakies rozwiazanie

Komentarz

• BOODZISZ
          Ambiente
          S_OCP Member
          • 2007
          • 235

no jest to jakas mysl. Tym bardziej ze do lakierowania listew bede sie chyba najpierw zabierał. Zrobie tak ze skompletuje sobie materiał (lampy z tym wkladem i listewki) pojade do lakierni albo gdzies gdzie mi to polakierują (razem z listewkami)i dopiero zabiore sie za lampy.
          jaki +, - moze byc koszt polakierowania tych listew naokoło samochodu wraz z klamkami?
          czy będa musieli to wszystko rozbierać ?? Wydaje mi sie ze tak.

Komentarz

• Udesky
            RS
            • 2007
            • 1692
            • Octavia I (1U2)
            • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez Misiekoctavia
            Niewiem czy kolory sie roznia.
            Nr koloru powinien być określony na naklejce pod pokryciem w bagażniku, obok koła zapasowego.
            W Polsce nie ma kryzysu.
            Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.

Komentarz

• BOODZISZ
              Ambiente
              S_OCP Member
              • 2007
              • 235

A co z polakierwaniem tych listew pod zderzakami tył i przód. Nie wyglądalaby ladniej?? Tylko chyba problem w tym ze byloby duzo zarysowan i odprysków od kamyczków itp. bo to juz przy samej ziemi niemal.

Komentarz

• Misiekoctavia
                Elegance
                • 2005
                • 891

Pewnie i wygladaloby ladnie. Kiedys widzialem taka srebrna OI przed FL i mi sie podobalo. No ale pratyczne to to niejest ale z drugiej strony w OI FL koledzy jakos sobie daja rade. Poprostu trza uwazac. Kamienie raczej az tak nie, gorzej z kraweznikami.

Komentarz

• BOODZISZ
                  Ambiente
                  S_OCP Member
                  • 2007
                  • 235

A CO MYSLICIE O TYCH LAMPACH. tO SA ZAMIENNIKI:

czy lepiej jakies uzywane oryginały. Chyba te mają pomarańczowy pasek na dole a oryginały nie.

Komentarz

• Udesky
                    RS
                    • 2007
                    • 1692
                    • Octavia I (1U2)
                    • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Moim zdaniem, lepszy używany oryginał, niż nowy zamiennik.
                    Ten pomarańcz pewnie wynika z tego, że tam jest odblask i tak na fotce wyszło, w rzeczywistości z pewnością są czerwone.
                    W Polsce nie ma kryzysu.
                    Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.

Komentarz

Pracuję...