BOODZISZ, no nie wiem możliwe ale lakier napewno Ci dorobią więc don't worry :wink:
Trochę inny lifting O1 99/00 ;) - co myślicie?
Zwiń
X
-
BOODZISZ, lampy i listewki zalozysz sobie sam. To zaden problem. Problemem jest dostac takie listewki na rynku czesci. W serwisie niema problemu, ale polakierowac bedziesz musial sam. Niewiem czy kolory sie roznia. Przed liftem byl chyba tylko jeden srebrny. Przynajmniej patrzac w twoj avatar kolor wyglada na taki sam jak moj, a ja mam normalny srebrny metalic. Jak kupisz srebrne uzywane to na tych dwoch malych elementach raczej roznicy wielkiej widac niebedzie.
Jedne z kolegow poprostu przycial listewki przedliftowe do poliftowych lamp. To tez jakies rozwiazanie
Komentarz
-
-
no jest to jakas mysl. Tym bardziej ze do lakierowania listew bede sie chyba najpierw zabierał. Zrobie tak ze skompletuje sobie materiał (lampy z tym wkladem i listewki) pojade do lakierni albo gdzies gdzie mi to polakierują (razem z listewkami)i dopiero zabiore sie za lampy.
jaki +, - moze byc koszt polakierowania tych listew naokoło samochodu wraz z klamkami?
czy będa musieli to wszystko rozbierać ?? Wydaje mi sie ze tak.
Komentarz
-
Komentarz